Istoric și Aptitudini

Acest personaj a fost creat pe data de 8 decembrie 2017 având rolul de a fi etichetat ca instrument de marketing pentru proiectele actuale și viitoare ale partenerilor din publicitate.

Ca fond socio cultural Teodor Tea este în prezent student al facultății de filosofie A.I. Cuza, specializarea de master Relații Publice și Comunicare.

În anul 2014 a absolvit facultatea de Drept și este mândru de a sa diplomă de jurist.

În anul 2016, mai exact în primăvară a obținut o licență de ghid local după absolvirea Școlii de Ghizi Locali de la Brașov din cadrul A.N.A.T.

Pasiuni și abilități sociale.
Scriu piese de teatru pentru zilele când voi fi bâtrân și plictisit de moarte și voi dori să am editura mea cu numele meu în colțul scrierilor ce le vom publica și nu labeluri precum School of Life sau VeganNow.

Am participat ca personaj la un roman grafic de excepție citit până acum doar de mama unui bun prieten ce a replicat panicată:
– Băi mamă ce e cu băiatul acesta? Vai doamne, nu are ferestre la casă?

Am lucrat experimental într- o redacție de ziar, ca agent imobiliar și ca liber întreprinzător al unui jurnal de marketing în turism.
Continui să investesc în jurnalul de marketing în turism dar în prezent construiesc parteneriate de imagine cu oricine este dispus să își supună brandul testului suprem: Supraviețuirea!