– Pot să vin și eu acolo?

Oricărei întrebări îi datorăm un răspuns.

– Da poți veni și tu în echipa proiectului Studiu de caz. blog!
Ce trebuie să știi? De toate căci lucrăm în presă liberă și publicitate experimentală așa că trebuie să știi de toate despre tot și să ai mulți prieteni facebook (^^^)!

Echipa noastră este formată deocamdată de personajul Teodor Tea, un empirist umanist conservator liberal socialist de centru convins! Eu creatorul personajului mă înclin oamenilor frumoși și conceptelor noi.
Dacă ești genial de creator și ai concept nou, hai să- l testăm și să investim împreună în idea ta. Pe americănește această strategie se numeste ” Join venture” pe aici pe la noi se numește asociere în participațiune.
Căutăm parteneri noi, pasionați de publicitate, branding și concept web.
Lucrăm la propriul nostru dicționar de termeni web în limba română și din păcate pentru pirații urbei noastre, este strict secret acest dicționar de termeni web. Consideră- te parte din echipa noastră dacă nu ești un pirat încă, te vom iniția noi în arta – piraterie urbică.

M- am gândit din vechile experiențe că nu veți reuși să descoperiți acest blog înainte de a mă muta în regiunea Toscana a Italiei așa că o să fiți salvați de experimentele mele din mica publicitate. E cea mai ieftină reclamă din oraș.

Acum să trecem la subiect și la arta – piraterie urbică.
Dacă ai un buzzword/ hashtag demențial de bun pe strada ta, în cafeneaua ta, pe ușa scării tale de bloc fă- i poză și scriei istoria sa. Apoi încarcă articolul tău în pagina noastră și eu personal îl voi publica pentru tine.
Eu am publicat și continui să public materiale de la universitate. Același obiectiv îl poți avea și tu.

Select file to upload:

0%

Ready to upload.